2 июн. 2009 г., 23:29

Посрещни ме 

  Поэзия
934 0 20

Аз съм спомен, дошъл отдалече.

Като ромон на ручей от звездни гори.

Не докоснат от вятърни мелници

и не сънуван от греховни очи.

 

Посрещни ме в дома си със песен.

За усмивката ти пребродих много земи.

И от буря превърнах се в цвете,

което със обич, само за тебе цъфти.

 

Погледни ме. Сънят ни се сбъдва.

Във ръцете си нося жива вода.

Пазена дълго, но само за тебе,

че любов си ти моя и моя съдба.

 

 

В твойта утрин позволи да остана.

Да ти бъда утеха в нелекия ден.

Че в живота по-леко върви се от двама,

щом в добро и зло винаги е споделен.

 

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??