29 окт. 2011 г., 17:47

Посвещениe 

  Поэзия » Любовная
707 0 2

 

Ти си най-чистата любов,

дойде в сърцето деликатно,

като мансардов изгрев нов,

докоснал небето абстрактно.

 

Ти си най-нежната любов,

най-искрената, даже плаха -

трепет, желание, послеслов.

Светулки в мене жужаха.

 

Ти си мълчаливата любов,

но в тебе всичко говори,

Красноречие. Олтар. Благослов.

Губя се в твоите ореоли.

 

Ти си ми голямата  любов,

онази, която се не сбъдва,

без която животът е суров

и тази, която ще пребъде.



© Нина Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??