6 июл. 2011 г., 22:41

Посвещение 

  Поэзия
464 0 9

ПОСВЕЩЕНИЕ

 

 

Ще порастеш.

  Ще прецениш.

    Ще вникнеш.

 

    Дали е скреж.

  Дали горещини.

Дали животът има смисъл.

 

    Ще бъда горе.

  Ще те гледам.

Ще се жертвам.

 

Ако умора.

  Ако проблеми.

    Ако те преборят клетви.

 

С отпадналите си крила ще те закрия.

Пък нека после Бог да ме затрие!

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??