28 июл. 2007 г., 21:08

Посветено на... моите усещания за съществуване и на още някой... 

  Поэзия
646 0 2
 

Искам да избягам, за да дишам,

искам да избягам, за да литна,

искам да избягам, за да уча,

искам да избягам, за да пиша,

искам да избягам, за да чувствам,

искам да избягам, за да мисля,

искам да избягам, за да споря,

искам да избягам, за да гледам,

искам да избягам, за да скрия,

искам да избягам, за да търся,

искам да избягам, за да вярвам,

искам да избягам, за да бродя,

искам да избягам, за да тлея,

искам да избягам, за да мога

да призная просто, че обичам.

© Елица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??