31 мар. 2005 г., 22:36

Посветено на приятел 

  Поэзия
1498 0 1

Хорниту е добро момченце
с малко и сладко дупенце,
вечер обича да си пийва,
денем-да приижда,
сваля мацките в захлас,
те пък щом го видят остават без глас.
Хорниту е плейбоят на града
макар и без брада,
макар да не е Брат Пит,
гъзът му е без целулит.
Има и очи красиви,
макар да не е Ален Делон,
мозъкът му е без гънки,
но все пак си е чаровен бонбон.
Хорниту е мой добър приятел,
който много аз ценя,
бузките му обичам
да пощипвам сладко,сладко,
той пък сякаш мрази го това.
Но нали си го обичам,
спирам за мига,
но виновна ли сам,Боже
като Хорниту си е върха???

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??