5 нояб. 2007 г., 12:02

Потърси ме 

  Поэзия
2248 1 30

Потърси ме, когато тъгуваш
по отминали мигове... дни,
любовта ни със спомен празнувай
всеки път, щом снегът завали.


Потърси ме в изплакана песен,
в неотворено още писмо,
този свят ще е все тъй чудесен,
щом за мен ще си спомняш с любов.


Потърси ме на нашата пейка -
там, във парка, аз още шептя,
а големите стари дървета
още помнят две луди сърца.

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??