Не беше много книжки чел във детство -
едничка, и до края й не стигна.
И тъй неук остана по наследство.
А днес от кръчмата не мож` го вдигна!
Но снимка пази си една фрапантна:
от важна книга как очи не вдига.
Тя всъщност е менюто в ресторанта.
Но дава самочувствие!...То стига!...
© Роберт Все права защищены