5 авг. 2022 г., 22:01

Повторната любов 

  Поэзия » Любовная
273 0 0

На всичко, мила, ще издържим

и всеки ден със тебе ще се любим

с ръцете щом със тебе се държим,

и любовта си няма да загубим.

 

И двамата ще тръгнем пак на път

към близки и далечните простори,

и там в уютия за двама кът

отново любовта ще се повтори!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??