Aug 5, 2022, 10:01 PM

Повторната любов 

  Poetry » Love
298 0 0

На всичко, мила, ще издържим

и всеки ден със тебе ще се любим

с ръцете щом със тебе се държим,

и любовта си няма да загубим.

 

И двамата ще тръгнем пак на път

към близки и далечните простори,

и там в уютия за двама кът

отново любовта ще се повтори!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??