10 июл. 2011 г., 13:26

Повярвай в мен 

  Поэзия » Другая
701 0 4

Повярвай в мен,

за да открия себе си и аз.

Подай ми ти ръка,

от блатото ме избави.

Живота тъй красив ми покажи,

за да го видя аз през твоите очи.

Една ръка за помощ спасила би живот.

Едно усилие тъй малко, направено с любов и нежност, 

отваря нови светове.

Повярвай ми!

Благодаря ти!

Дори и само с тази вяра, надежда в мен ти възроди.

© Нели Мирчова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??