12 февр. 2009 г., 19:41

Познат сценарий 

  Поэзия » Любовная
596 0 0

Ти лъжеш ме, а аз ти вярвам!

Сценарият до болка е познат!

Крачката "Раздяла" пак не правя!

В лъжите опитът ти е богат!

 

Подбираш ги внимателно в букет,

а вината обличаш в шоколад...

и си мислиш, че всичко е наред.

Този номер ми е толкова познат!

 

Повярвай ми, аз зная за лъжите!

Остава само сърцето ми да разбере,

че не една, а много са жените...

но както ти... не иска да те предаде!

 

По сценарий следват моите сълзи...

на капките дъждовни те приличат.

От тебе крия колко ме боли,

но сърцето ми все още те обича!

© Ина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??