Feb 12, 2009, 7:41 PM

Познат сценарий 

  Poetry » Love
594 0 0

Ти лъжеш ме, а аз ти вярвам!

Сценарият до болка е познат!

Крачката "Раздяла" пак не правя!

В лъжите опитът ти е богат!

 

Подбираш ги внимателно в букет,

а вината обличаш в шоколад...

и си мислиш, че всичко е наред.

Този номер ми е толкова познат!

 

Повярвай ми, аз зная за лъжите!

Остава само сърцето ми да разбере,

че не една, а много са жените...

но както ти... не иска да те предаде!

 

По сценарий следват моите сълзи...

на капките дъждовни те приличат.

От тебе крия колко ме боли,

но сърцето ми все още те обича!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??