Познавам те,
безразличен и оптимистичен,
горд и жесток,
сладък и непокорен
и много спокоен…
Мъж красив,
много,много коварен
и омаен…
Познавам те,
не искаш срещи,
нито раздели,
искаш ти само жени…
Познавам те,
не ме впечатлявай,
не ще ме прелъстиш,
с думи омайни
и лъжи безкрайни…
Познавам те,
по добре от всеки друг,
от теб се аз научих,
да бъда горда и жестока,
сладка и непокорна…
С теб сме на два различни бряга
гордостта ни дели,
спокойствието ни събира,
а безразличието ще ни унищожи…
Познавам те,
не се приближавай,
знаеш че и аз съм вече като теб,
ти сам ме превърна,
в малка част от теб…
© Жулиета Стоянова Все права защищены