2 нояб. 2008 г., 09:06

Позволи ми 

  Поэзия » Любовная
598 0 1
 

Позволи ми да се влюбя -

в очите, във ръцете ти, във теб.

Позволи ми да се влюбя -

във твойта нежност, в твойте думи,  в теб.

Позволи ми да се влюбя -

не в слънцето, не в вятъра, а в теб.

Позволи ми да се влюбя,

но не в звездите и луната, а във теб.

Позволи ми да се влюбя до полуда,

открила нежност в две очи.

Позволи ми да се влюбя до полуда,

открила топлината в две ръце,

открила теб във утрото на този ден,

докоснала твоята нежност във нощта.

 

Позволи да помилваш лицето ми.

Позволи да докоснеш сърцето ми.

Позволи ми да бъда твоя сега!

Позволи ми - аз не мога да го спра!

© Марина Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така е да! Бях чула в един филм едно изказване - след като толкова много боли от любов, защо хората я търсят и защо се влюбват? А отговорът беше, че докато трае - миг, ден, месец.... е неземно красиво.
    Благодаря за оценката
Предложения
: ??:??