24 сент. 2009 г., 12:39

Позволи ми 

  Поэзия » Любовная
563 0 0

Рисуването е изкуство, в което ти заслужаваш
да бъдеш пресъздаден в твоя собствен облик.
Олицетворение на добродетелта и човечността,
събрана в едно-едничко цяло, прелестната ти душа. 

Позволи ми от теб да се интересувам.
С цветовете на дъгата да те нарисувам.
Изгряла ярко в небесната шир,
радваща сърцата на хората безспир.

Да те нарисувам през призмата на погледа ми самодеен,
както те усещам и те възприемам като човек - чудодеен.
Символ и носител си на искрата и пламъка,
реално отражение на красотата и блясъка.

Ще ми позволиш да те нарисувам, нали?
Знаеш, че от това не боли?

А аз ти обещавам, че ще вложа и дам
всичко от себе си, за да те пресъздам.
Като крал на приказните чудеса
и вълшебник за незабравими времена.

© Лорита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??