14 мар. 2018 г., 08:42

Пране 

  Поэзия » Другая
384 0 0

Своите илюзии изпирам
във едно със маратонките.
С тях ще бърша утре теракота.
Вън, на слънчице, простирам
на детето панталонките
и се усмихвам на живота.
Изтънелите любови,
тук таме прокъсани
преживявания нови,
весели, навъсени,
гащи, ританки, чорапи 
и римувани майтапи.
Щипките свършиха.
Свършвам и аз.

 

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??