Mar 14, 2018, 8:42 AM

Пране 

  Poetry » Other
386 0 0

Своите илюзии изпирам
във едно със маратонките.
С тях ще бърша утре теракота.
Вън, на слънчице, простирам
на детето панталонките
и се усмихвам на живота.
Изтънелите любови,
тук таме прокъсани
преживявания нови,
весели, навъсени,
гащи, ританки, чорапи 
и римувани майтапи.
Щипките свършиха.
Свършвам и аз.

 

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??