Прашинки
Посветено на моите ангели
Но и прашинките умеят да прегръщат.
И те обичат с ангелски сърца.
И нищо, че крилете си превръщат
в изваяни ръчички на деца.
И щом прашинка силно те обича,
ти в миг не се усещаш уморен
и мигом към небето се затичваш...
Разтвориш ли криле, летиш към мен!
© Владислава Генова Все права защищены