24 нояб. 2006 г., 21:40

Прасковка си ти@ 

  Поэзия
753 0 6

                                                        /да се чете с усмивка/


Попрезряла си мома - тъй казват всички,
но те не знаят, че във летен зной
не мухите сбират се около тебе,
а мъже достойни, дето са от сой.


На плода ти сладък във средата гледат,
тъй сякаш рентгени са техните очи,
а през сочната обвивка жадно дебнат
ядка зряла скрита. И във теб кипи


онази лятна влажност - от горещо,
която и зад "сухия" ти вид личи.
И който с устни те изпие - ще потръпне,
и ще притвори сладостно  очи.



Сравняват те със елексир! Но ти не си
"Виагра" услужлива, глътната веднъж.
При теб се връща, който те е вкусил,
за да докаже и на себе си, че ПАК е мъж.

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??