10 февр. 2009 г., 12:40

Право над мен 

  Поэзия
697 0 1

Угаси свещта, тя вече не е романтична!

Музиката спри, че звучи ми хаотично!

Всяка радост с теб за мен е излишна!

И не ме докосвай, така ме нараняваш!

Своето право над мен спри да упражняваш!

Недей да ме целуваш! Целувката ти ми горчи!

Не ме прегръщай!  От прегръдката ти ме боли!

Спри да идваш в съня ми! Вече е кошмар това!

Своето право над мен ти отдавна проигра!

© Ники Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??