10 сент. 2017 г., 23:12

Правописна грешка 

  Поэзия » Свободный стих
397 0 0

Понякога си създавам

щастия от липси и отсъствия,

после им преписвам грешки,

за да се науча,

как се живее недовършен.
Твоята липса е завършекът

на епохата в минало време.

Сега дописвам без грешки.

Правописът ми е слаба наука.

Бедният ми речник е съставен

предимно от пропуски.

Само твоето име ми е с главна буква,

за да се набива на учи.

Това, което се пише, още се греши.
Любо(в)

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??