Понякога си създавам
щастия от липси и отсъствия,
после им преписвам грешки,
за да се науча,
как се живее недовършен.
Твоята липса е завършекът
на епохата в минало време.
Сега дописвам без грешки.
Правописът ми е слаба наука.
Бедният ми речник е съставен
предимно от пропуски.
Само твоето име ми е с главна буква,
за да се набива на учи.
Това, което се пише, още се греши.
Любо(в)
© Мила All rights reserved.