30 янв. 2015 г., 16:48

Празна кристална чаша 

  Поэзия
453 0 3

Да те приемам философски

и само приятелски

очите ти искри по мене да разпращат.

И да не тръпна със кръвта си цялата...

Не съм способна!

За това

тъй малко съм живяла...

 

Да нося спомена.

Наученото

и деня със други да споделям.

И чужда да е всяка нощ под светлината бяла...

Не съм способна!

За това

тъй малко съм живяла...

 

Да те забравя?

Та половин живот си ти!

От себе си да се отричам непознала

на тъмното най-белите следи...

Не е възможно!

За това

тъй много съм живяла...

 

30.01.2015

Велико Търново

© Елица Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??