22 дек. 2013 г., 13:48

Празнична усмивка 

  Поэзия » Другая
470 0 0
Слънчеви лъчи, свят, изпълнен с мечти.
Бяла пелена покрила  всичко от зори.
Датата една, светла и магична.
Всеки се усмихва, щом пред погледа притича.
 
Подаръци, вяра, надежда и любов.
Всеки надява се да получи благослов,
а болката в сърцето от изминала година
спира, изчезва, с меда се тя отмива.
 
Радостта със снежинките започва да танцува,
а песента с вятъра приятелски общува.
Но посланието едно е,  изпращат  ни го от сърце:
Живи и здрави да сме, да живеем по-добре.
Защото Коледа една е, дар и светлина.
С надежда обсипва всички по света.

© Ивета Живкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??