Слънчеви лъчи, свят, изпълнен с мечти. Бяла пелена покрила всичко от зори. Датата една, светла и магична. Всеки се усмихва, щом пред погледа притича. Подаръци, вяра, надежда и любов. Всеки надява се да получи благослов, а болката в сърцето от изминала година спира, изчезва, с меда се тя отмива. Радостта със снежинките започва да танцува, а песента с вятъра приятелски общува. Но посланието едно е, изпращат ни го от сърце: Живи и здрави да сме, да живеем по-добре. Защото Коледа една е, дар и светлина. С надежда обсипва всички по света.
© Ивета Живкова Всички права запазени