Облече Ежка
новата си дрешка.
Лачените обущенца
обу на малките краченца.
Отива на забава...
в горската дъбрава.
Музиканти са дошли,
певици и певци.
Празник на цветята,
има днес в гората,
че пролет е дошла,
закичва всичко с цветя!
© Галя Николова Все права защищены