Не се страхувам от болка, радост,
срам и самота.
Не се страхувам от надежда,
разочарование и блян.
Страшна е празнотата,
заседнала вътре в мен!
Като плашило празен,
без чувства, без страх.
Безнадеждно окован,
заседнал тъй в несвяст дълбок...
© Самотна Душа Все права защищены