6.04.2013 г., 11:27 ч.

Празнота 

  Поезия » Друга
621 0 0

Не се страхувам от болка, радост,

срам и самота.

 

Не се страхувам от надежда,

разочарование и блян.

 

Страшна е празнотата,

заседнала вътре в мен!

 

Като плашило празен,

без чувства, без страх.

 

Безнадеждно окован,

заседнал тъй в несвяст дълбок...

© Самотна Душа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??