26 апр. 2009 г., 01:20

Празнувам 

  Поэзия
659 0 3

 

 

 

Когато ме боли

и някъде отдясно прокърви,

ще отпразнувам неуспеха

и ще се смея над тъгата,

ще ти разкажа за дъжда,

а той в очите ми ще скача,

макар очите да не плачат,

когато ме боли, ще се усмихна

и птичката ще пусна   да излитне,

за да се слее с моята душа,

нека да лети и да намери

една по-радостна съдба,

че  моята е черна и трепери,

с болката се учи да живее

и през сълзи може да се смее.

 

 

 

 

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Силно!
  • Благодаря, че си се спряла тук Петинка !Това е преработка на едно друго мое стихче !Незнаех как да си съчетая за да станат едно цяло !
  • с болката се учи да живее
    и през сълзи може да се смее.

    Ех!
Предложения
: ??:??