Когато ме боли
и някъде отдясно прокърви,
ще отпразнувам неуспеха
и ще се смея над тъгата,
ще ти разкажа за дъжда,
а той в очите ми ще скача,
макар очите да не плачат,
когато ме боли, ще се усмихна
и птичката ще пусна да излитне,
за да се слее с моята душа,
нека да лети и да намери
една по-радостна съдба,
че моята е черна и трепери,
с болката се учи да живее
и през сълзи може да се смее.
© Радка Иванова Todos los derechos reservados