10 февр. 2015 г., 07:50  

Прецакано хайку 

  Поэзия » Юмористическая
773 0 0

Неоплодената ми яйцеклетка

изплъзва се и тоя месец.

Като капка от малинов сироп,

капва на дъното на душата ми.

Спомен за цъфнали вишни.

Амнезия за мрамор.

Gocce di pioggia. Rosse.

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??