10 feb 2015, 7:50  

Прецакано хайку 

  Poesía » De humor
776 0 0

Неоплодената ми яйцеклетка

изплъзва се и тоя месец.

Като капка от малинов сироп,

капва на дъното на душата ми.

Спомен за цъфнали вишни.

Амнезия за мрамор.

Gocce di pioggia. Rosse.

© Сатин Роксан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??