10.02.2015 г., 7:50 ч.  

Прецакано хайку 

  Поезия » Хумористична
777 0 0

Неоплодената ми яйцеклетка

изплъзва се и тоя месец.

Като капка от малинов сироп,

капва на дъното на душата ми.

Спомен за цъфнали вишни.

Амнезия за мрамор.

Gocce di pioggia. Rosse.

© Сатин Роксан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??