2 мар. 2010 г., 23:31

Предател 

  Поэзия » Другая
543 0 0
Няма нужда да се извиняваш,
не аз отсъждам кой е прав и кой греши.
Но дори да бях аз съдник безпристрастен,
извинението нямаше да те спаси!!!
Както грешките си правиш горделиво,
така и алената буква си носи
и нека твоят срам да те предшества,
да знаят хората, че за приятел подходящ не си!!!

© Мария Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??