2 mar 2010, 23:31

Предател 

  Poesía » Otra
545 0 0
Няма нужда да се извиняваш,
не аз отсъждам кой е прав и кой греши.
Но дори да бях аз съдник безпристрастен,
извинението нямаше да те спаси!!!
Както грешките си правиш горделиво,
така и алената буква си носи
и нека твоят срам да те предшества,
да знаят хората, че за приятел подходящ не си!!!

© Мария Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??