31 окт. 2015 г., 14:59

Предчувствие 

  Поэзия » Любовная
436 0 2

Предчувствам, знам, ще дойдеш да ме видиш.

Балоните на тишината ще се пълнят

единствено и само с твоето име.

Светът ще кротне някак примирено

и само тротоарите ще мърдат 

под тежестта на хиляди обувки.

Ще бие вяло пулсът на небето

и облаците няма да се гонят.

Ти ще ме гледаш, просто ще ме гледаш.

Аз ще мълча. Едва ли ще посмея

ръката ти да хвана мълчаливо

и с поглед  да ти кажа как те искам.

Но все пак знам… ще дойдеш да ме видиш.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Онемях... толкова е истинско!
  • Дано се сбъдне предчувствието. Стихотворението е силно въздействащо и искрено.Привет!
Предложения
: ??:??