28 авг. 2011 г., 01:26  

Предчувствие за пролет 

  Поэзия » Любовная
636 0 10

Ще грейне слънцето така,

лъчите му снега ще стоплят.

Замръзналата тук река

ще текне с ледените вопли.

 

В брега лисичето едно

с красиво-мекото кожухче

ще скача в слънчево петно

като че малко, горско духче е...

 

И може би, любима, в теб

природата ще се разпука

и любовта от късче лед

във топлата ми длан ще гука.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??