Преди аз бих могла да се усмихна,
на твоето "не зная, може би",
преди унила можех да притихна,
в твойте изчезващи следи...
Преди умеех да лекувам рани,
с една целувка да ги залича,
преди нехаех, че си с мене само
за ден или пък само за нощта...
Преди! Но днес съм друга вече,
не ме вълнуват вчерашни мечти,
днес ти за мен си толкова далечен,
че сякаш не е имало Преди!
Порасна вече малкото момиче,
в очите скрило пепел от пожар,
преди то можеше да те обича,
но днес това е твърде ценен дар!
© Светла Все права защищены