Mar 4, 2010, 8:46 PM

Преди 

  Poetry » Love
926 0 9

Преди аз бих могла да се усмихна,

на твоето "не зная, може би",

преди унила можех да притихна,

в твойте изчезващи следи...

Преди умеех да лекувам рани,

с една целувка да ги залича,

преди нехаех, че си с мене само

за ден или пък само за нощта...

Преди! Но днес съм друга вече,

не ме вълнуват вчерашни мечти,

днес ти за мен си толкова далечен,

че сякаш не е имало Преди!

Порасна вече малкото момиче,

в очите скрило пепел от пожар,

преди то можеше да те обича,

но днес това е твърде ценен дар!

 

 

 

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??