6 дек. 2012 г., 14:51

Преди 

  Поэзия » Любовная
565 0 0

Прекрасна си и много те харесвам.
Но влюбен съм в душата ти.
Повярвай само – ще е лесно
в сърцето ми си само ти.

Душата ти е моя пламък.
И ти гориш тъй силно в мен.
Не съм принц и нямам замък.
Аз съм най-обикновен кретен.

Кретен, но силно те обичам.
Обич мога да ти дам.
Всичко друго е до време,
намерих те и не съм сам!

Обичам те, треперя вече.
Сърцето ми по-весело тупти.
Жив съм и се радвам, че те има.
Жив съм сетне!!! Радвай се и ти!

Радвай се – живот ми даде.
Обичам тебе, разбери.
Обичам теб и вече мене.
А ненавиждах се преди...

 

 

 

 

 

 

© Май Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??