11 апр. 2012 г., 09:54

Преди да бъда 

  Поэзия » Любовная
412 0 0

Преди да бъда океан, докоснат
от първи пролетни лъчи
на слънцето, които омагьосват
с целувка бъдните ми дни...

 

Преди да бъда онзи бряг със кея,
сънуван от немирните вълни,
аз своя дъх завинаги ще слея
с непреходни и нежни красоти.

 

Преди поточето ако пребъда,
на пролет в свилени коси,
ще знам, че моята присъда
ще е със мене да пребъдеш ти!

 

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??