23 окт. 2015 г., 14:04  

Предизборно 

  Поэзия » Гражданская
365 0 3

Предизборно

 

Народът е бесен. Негодува. Псува!

Задават се избори, някакви, пак.

Трябвало задължително да се гласува.

Не гласуваш ли, значи си враг.

 

Не издържат хората. И само псуват.

Изпълват с омраза, кръчмите малки.

Излязат от там - кротко пасуват.

Дребни, такива, смешни и жалки!

 

© Ник Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??