5 окт. 2007 г., 15:40

Предлюбовно 

  Поэзия
1117 0 15

С чаша кафе предсутришно
Загледан в сивото предежедневие
В предочакване на твоята нежност
нижа преддуми на броеница


В есенни предмечтания
и неделни предтръпки
аз предчувам гласа ти
предрисувам лицето ти


в новодошлите предмислия
и староотишлите си преджелания
предсънувам наближаващата близост
предусещам заминаващата си любов

© Богдан Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??