Oct 5, 2007, 3:40 PM

Предлюбовно 

  Poetry
1254 0 15

С чаша кафе предсутришно
Загледан в сивото предежедневие
В предочакване на твоята нежност
нижа преддуми на броеница


В есенни предмечтания
и неделни предтръпки
аз предчувам гласа ти
предрисувам лицето ти


в новодошлите предмислия
и староотишлите си преджелания
предсънувам наближаващата близост
предусещам заминаващата си любов

© Богдан Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??