Още преди да се родя,
моят образ е бил в сърцето ти...
Още преди да се родиш,
аз вече съм ти била обречена...
По различни пътеки
един към друг вървели сме...
Често сме се сблъсквали
с безнадеждната надеждност...
И някога, най-неочаквано,
успоредните пътища се пресичат...
Тогава ненаранявани
ще сме свободни и заедно...
Честит празник в аванс, приятели!
Нека искрената любов е винаги с вас!
© Мария Все права защищены