Feb 13, 2010, 11:27 AM

Предначертано 

  Poetry » Love
617 0 12

 

 

Още преди да се родя,

моят образ е бил в сърцето ти...

 

Още преди да се родиш,

аз вече съм ти била обречена...

 

По различни пътеки

един към друг вървели сме...

 

Често сме се сблъсквали

с безнадеждната надеждност...

 

И някога, най-неочаквано,

успоредните пътища се пресичат...

 

Тогава ненаранявани

ще сме свободни и заедно...

 

Честит празник в аванс, приятели!

Нека искрената любов е винаги с вас!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??