25 июл. 2017 г., 23:30

Предначертаности 

  Поэзия » Другая
356 2 2

Когато вселените са се разпукали
по продължението на всемира,
а галактиките са се подреждали,
за да срещнат двама ни,
когато звезди са избухвали в допир,
за да те приближат по-близо,
а Млечният път се е разливал
в чашата ми сутрешно кафе,
за да отпивам глътки от теб,
когато Луната е предизвиквала
приливи и отливи в животите ни,
а планетите са предначертали
осите, по които ще се въртим,
когато космосът в душите ни
се е кондензирал мълчаливо
в тъмносините ни копнежи,
а черни дупки са разяждали
разбирането ни за разбиране,
за да ни вакуумират в необятно
купестата липса на смисъл....

Тогава всичко се е случвало,
за да се случим аз и ти.

© Недописана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??