1 мая 2012 г., 19:50

Предсебесност 

  Поэзия
532 0 0

Kaк е възможно

да се чувствам ограбена,

ако никога не съм притежавала?

Не превъзхождам.

Не търся. Раздавам се!

Мразя лъжите - на истина станали.

Тръпна и чакам.

Във неудоволствието

плавно се спускам съвсем удоволствено.

Мъртвено жива,

полумнима от показност

бавно умирам в предсебесност грохнала. 

© Уморена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??