Kaк е възможно
да се чувствам ограбена,
ако никога не съм притежавала?
Не превъзхождам.
Не търся. Раздавам се!
Мразя лъжите - на истина станали.
Тръпна и чакам.
Във неудоволствието
плавно се спускам съвсем удоволствено.
Мъртвено жива,
полумнима от показност
бавно умирам в предсебесност грохнала.
© Уморена All rights reserved.