29 дек. 2012 г., 11:41

Предсказанието на маите 

  Поэзия » Юмористическая
511 0 5

 

Моята дъска ли хлопа –

ах... забравих за Потопа,

щом почувствах на обяд

силен сексуален глад?!

 

Преди Края на света

съм в леглото си с жена

всеотдайна, много секси,

гола, страстна, без комплекси!

 

Космосът се завъртя!

И след шеметна игра

между женските бедра

сетих Края на света!

 

Да се чудите и маете

как са го предрекли маите?!

 

 

PS. По повод прочетени в сайта еротични стихове.:)

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??